maanantai 19. kesäkuuta 2017

5 x mielen päällä just nyt

DSC_1625 page3 DSC_1634
Teksti ei oikein meinaa sujua, mutta päällimmäisenä mielessä tällä hetkellä on seuraavat: 

1) Viime viikolla kirjotettu jatkosoppari töihin, joka päättyy 14.7. eli neljän viikon päästä mulla alkaa kesäloma! Ja vielä seitsemän viikon mittainen sellainen, huhhuh, mitä luksusta. Mieli on jo niin kaikissa lomasuunnitelmissa, ettei meinais malttaa oottaa näitä muutamia viikkoja, mutta eiköhän tää tästä nopeasti mene. 

2) Viime viikonloppu, jolloin shoppasin itselleni kolme uutta hametta kesäksi (sekä yhden kivan bomberin alerekistä) sekä loikoilin rannalla ilta-auringossa ja lilluttelin varpaita merivedessä.

3) Juhannus. Koska töitä ei herunut, niin juhannus onkin täynnä kaikkea mukavampaa tekemistä. Torstaina pidetään revisiobileet työkavereiden kanssa (lähes) päättyneen vuosihuollon kunniaksi, perjantaina juhlitaan Viljamin isän viiskymppisiä ja sunnuntaina juhlittavana on 9 vuotta täyttävä kummityttöni. Lauantaille ei ole vielä mitään juhlia tiedossa, mutta eiköhän sillekin päivälle jotain kivaa tekemistä kehkeydy. 

4) Jäätelö. Se on nykyään joka päivä mielessä, koska...

5) Aurinko. Siis oon vaan niin innoissani koko ajan näistä upeista keleistä. On ollut ihan parasta päästä lähtemään ulos paljain käsivarsin. Nyt ennustukset näytti vähän huonoa tuleville päiville, mutta toivotaan, että se tästä taas iloksi muuttuu. 

2 kommenttia :

 1. Onpas ihana ulkoasu sulla blogissa! :) Ja kiva, et sulla on päällimmäisenä asioina mielessä kaikkee positiivista! Jäätelö, aurinko ja loma on ainaki ihan mietittävän arvosia asioita ku kaikista tulee hyvä mieli, haha :D

  https://laura-linnea.blogspot.se/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Nyt on onneksi ollut mielen päällä selkeesti enemmän kivoja kuin huonoja juttuja! :-)

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3